Friss hírek

Korrepetálások

Megosztás
  •  

“A tanulás nem más,
mint annak felfedezése, hogy valami lehetséges.”

/Fritz Perls/

Mottónk alapján fejlesztettük ki a Router Learning speciális, saját módszerét arra, hogy hogyan lehet a tanulók egyéni képességeihez illeszteni a magyar nyelv és irodalom és informatika oktatással támogatott magánórákat. A hozzánk járó tanulók többet kapnak, mint egy egyszerű korrepetálás, hiszen igyekszünk informatikai gyakorlóprogramokkal megtámogatni a gyerekek tanulás módszertanát. A hagyományos munkaformák mellett tanulóink egyéni, személyre szabott feladatokból álló online tesztsorokat kapnak, amelyekkel otthon is dolgozhatnak.

Inspiratív, jól felszerelt oktató termi környezetben várjuk a hozzánk érkező tanulókat. Célunk az egyénre szabott maximális figyelem biztosítása, egyéni haladási tempó kialakítása.

Az oktató terem kialakításakor törekedtünk a változatos munkaformáknak megfelelő berendezés, illetve a korosztályhoz illő vidám, színes környezeti elemek kialakítására. Elkötelezettek vagyunk az új módszerek és a digitális technika használata iránt.

Foglalkozunk:

korrepetálással, felzárkóztatással, javító, osztályozó, különbözeti vizsga felkészítésselinformatikai oktatással  egyéni igények szerint saját vagy oktatótermi számítógépentanulószoba lehetőségével, speciális házi feladat kontroll elnevezésű szolgáltatásunkkal
. . . tovább olvasom. . . tovább olvasom. . . tovább olvasom
tehetséggondozással,
érettségi/felvételi előkészítéssel
informatikai, irodalmi, vers- és meseíró  versenyek szervezésévelVackolda programmal, és
egyéni fejlesztéssel
. . . tovább olvasom. . . tovább olvasom. . . tovább olvasom

Kiemelt tantárgyak

– magyar nyelv  (helyesírás fejlesztés, nyelvtani alapfogalmak begyakoroltatása, mondattani ismeretek stb.)
– magyar irodalom (szövegértés és fogalmazás fejlesztése, érvelési és előadói technikák kialakítása, irodalmi alapismeretek)
német nyelv
– informatika egyéni igények szerint saját vagy oktatótermi számítógépen. Kérje személyre szabott ajánlatunkat szövegszerkesztés, táblázatkezelés, bemutatókészítés, infokommunikáció, internet és e-mail stb. témakörökben!
– matematika

 

Ajánlom figyelmedbe a www.orbiinfo.hu oldalt, ha informatikai szolgáltatásra van szükséged az egyedi szoftverfejlesztéstől a honlapkészítésig, a szövegszerkesztéstől a laminálásig.